Na een recessie van een aantal weken stond de deur van De Camp weer voor ons open. We waren er bijna allemaal, de koffie stond al dampend op tafel en de avond kon beginnen. 

Elly had ons heel wat te  vertellen, zoals een 'misser' in de Nieuwsflits, ai-ai-ai, pagina 11 en pagina 12 staan in spiegelbeeld!!!

We gaan door, de tijd vliegt en er is nog veel  te doen... 

Miriam en Maartje nemen nu even het woord, zij zijn naar de Brasserie geweest en afgezien van wat technische details (hoe hangen we alles op) is er duidelijk vooruitgang geboekt. Nog even een opfrissertje: het fotoformaat is 20x30cm, het passe-partout wordt 40x50cm. Er wordt nog gebrainstormd over de openingsdatum en of we er nog een zogeheten tintje aan vastknopen.

Vervolgens komt Elly met het evaluatieformulier op de proppen. WE GAAN DOOR, dat moge duidelijk zijn, maar hoe en wat we beter kunnen doen, tja, dat zal moeten blijken,  kortom, invullen  en terugsturen!!!

En hoe hebben we het financieel gedaan? Alleen de penningmeester weet dat en die is op vakantie voor onbeperkte tijd en jullie mogen raden wie dat heeft betaald...

14 MAART, jawel, eindelijk kunnen we onze 'creaties' inleveren voor de felbegeerde trofee die één van ons te wachten staat. Let wel, op 11 APRIL de negatieven meenemen, want dan is het heerlijke avondje gekomen en één van ons gaat nog blijer naar huis dan toen ie kwam, toch?

En nog steeds zijn we niet klaar, want Haantjesdag zit eraan te komenen een bijdrage van Fotokring Flits zou op z'n minst flitsend zijn. Vandaar het idee om meer mensen warm te krijgen voor onze toko en hebben wij een fotowedstrijd uitgeschreven voor alle 'buitenstaanders', mensen die nog geen lid zijn van ons, maar dat natuurlijk wel worden na dit geweldige initiatief. Overal is aan gedacht, posters, flyers, persbericht en niet te vergeten de prijzen. Het is haast teveel om op te noemen dus dit gaat lukken!

Droog in  de mond van al dat praten gaan we nu over op het verwennen van het netvlies, aangezien er weer verschillende hoogwaardige platen de revue passeren.

Miriam heeft duidelijk op haar erf rondgezworven met goed resultaat, maar ook Maartje heeft het dicht bij huis gezocht met de foto's van haar hond. 

Ton heeft zijn heil gezocht in de dierentuin en ook hier is iedereen zeer over te spreken.

Debbie laat zien hoe iets totaal kan mislukken door miscommunicatie met de passe-partoutsnijder, maar de uil lijkt uit Harry Potter te zijn weggelopen.

Elly laat een prachtige zwart-wit compositie zien van een kameel, ze weet nog niet precies hoe ze het passe-partout zal gaan snijden, we hebben allemaal meegedacht en gefrummeld, en we horen nog wel hoe dit is afgelopen.

Tja mensen, het wordt puzzelen maar... May the best one win...!!!

Succes allemaal, ik zie 14 maart met vreugde tegemoet, jullie ook?