De ‘voorzitster’ opent de vergadering met de mededeling dat Maartje en Ria Rooke zich voor hedenavond hebben afgemeld en geeft direct het woord aan Yvonne die samen met Hans en Marianne e.e.a. heeft te vertellen inzake de door ‘Flits’ te verzorgen expositie.

De expo staat gepland vanaf 1 oktober 2004 tot en met de 31e van die maand. De expositie wordt verzorgd in tuincentrum ‘t Vaarderhof te Soest. De bedoeling is om per Flits lid maximaal 2 foto’s ingelijst en wel in de maat 20x30 of 20x20 cm. in te leveren voor 10 juni a.s. en verder wordt verzocht onze foto’s bekend te maken i.v.m maat en eventueel thema. Het is aan een ieder lid vrij naar keuze van inzending.

Graag laten de 3 hiervoor genoemde personen zich kennismaken met ons ‘maat’werk om eventuele ‘rariteiten’ uit te sluiten om zo de kring Flits een waardige fotokring uit te laten stralen.

Er gaat een groepsfoto van onze kringleden gemaakt worden ter ondersteuning voor de expo en internet. Marianne, Hans en Yvonne gaan ook het ‘internetgebeuren’ oppakken en ook worden door hen de jaarlijkse contacten inzake de foto’s voor in de burgemeesterskamer verzorgd en over een verder ‘uitleenprogramma’ wordt nagedacht.

De ‘kringclubpassen’ zijn hedenavond uitgedeeld.

De jury van de kringwedstrijdfoto’s met als thema natuur zal bestaan uit louter kinderen.

Zondag 15 februari SOP 20:00 uur bij Edwin. (raadpleeg de ledenlijst voor adressen) Vertrek kan ook om 19:45 bij van der Breggen

Vrijdag 5 maart SOP te Elburg. Vertrek om 14:15 bij Jannie.

Vrijdag 19 maart oefenen passe-partout snijden in de Camp om 13:30 uur

Maandag 17 mei SOP fotomuseum te Den Haag en daarna naar het strand en dan uit eten. Vertrek om 9:00 uur bij Hans en Yvonne

En als laatste het adres genoemd alwaar we de praktijk gaan toetsen aangaande de digicursus, de zogenaamde Breggenavond, deze is bij instituut Boom in het Griftpark no. 16 (vlak voor de haakse bocht in de straat waaraan de Camp is gevestigd).

De foto’s met als thema doorkijkje welke in de prijzen zijn gevallen staan/hangen geëxposeerd in de etalage van Foto van der Breggen.

Over foto’s gesproken…………na de drank / rook en babbelpauze werd werk uit eigen keuken besproken KUNST …..werk. En verder via de laptop een voorstelling over de gladheidbestrijding door Nanda.