Nanda presenteert: Aukje op de ezel in 'life' uitvoering en bedankt al de Flitsers voor de attenties die richting Scherpenzeel waren verzonden. Dat het met Aukje goed gaat hebben de aanwezigen kunnen aanschouwen. Een wolk van een dochter. (een zeven ponder, als of je het over een ‘baby-bom’ hebt)

Huishoudelijke mededelingen:
Wie heeft het alfabet?……….3 vingers!
Petra is gelukkig ook weer onder ons (dit even tussen haakjes).
Haantjes dag …16.00 uur afruimen.
Wie heeft de foto’s bij zich voor de kaartjes voor op de kraam? 3 personen.
Margreet geeft ons nog tot a.s. donderdag om iets in te leveren. Zij drukt het logo met naam van de fotograaf op het kaartje en dan worden ze voorzien van jouw foto door Hans en Yvonne.
De kosten voor het jaarboek 2005 worden te hoog en daarom vraagt Elly om mee te denken.
Op de Haantjeskraam komt een DVD recorder met TV te staan voor het afspelen van de Woudenberg Flits CD, verzorgd door o.a. Henk. Al de spullen voor op de kraam kunnen de vrijdag ervoor ‘s avonds bij van der Breggen neergezet worden.

Margreet krijgt het woord van de voorzitster want beloofd is beloofd….. haar presentatie van de door haar zelf gemaakte slideshow (geleerd op de slideshow avonden van Marianne). Met wat uitleg en wat lichte verontschuldigingetjes leidt Margreet de wintershow ondersteund door heerlijke muziek in. Een snelle cursist is de conclusie want een daverend applaus klonk door de gewelven van de Camp…….GROOOOOOOOTE klasse. Een leider is geboren! (zelf dacht ze dat er wel wat aan te verbeteren viel maar het is AF!) Margreet glundert.

De kleine wil naar bed maar eerst even de foto’s gemaakt in zwart-wit op de ezel, lief hè?

Je kan tegenwoordig voor een leuke prijs een kalender in elkaar zetten met door jouw geschoten plaatjes.

Het A L F A B E T onder aanvoering van Walter…..DIT MOET VAKER OP DE EZEL!

Henk als eerste want hij heeft ‘ze’ allemaal……1 middagje Amersfoort aldus Henk die vond dat er best meer mensen aktief in deze hadden mogen zijn maar we krijgen nog een en ander te zien deze avond. Loop maar over een parkeerplaats of over een fietspad en de letters liggen voor het oprapen (nou ja, je moet wel kijken en daar ging het nu net om). De laatste letter kwam uit het Opelembleem…de Z. Henk presenteerde zijn opdracht in zwart-wit om zo de letters ‘te laten spreken’. Het was een begin van een heerlijke opdracht. Klasse Henk.
Toen Ank, wat Henk kan, kan Ank ook….De A, prima gevonden en mooi van vorm, en wat dacht je van haar F……achter een bankje gaan staan en net zo lang rechts in zoomen tot de F zichtbaar word, goed genomen.

Tijdens de pauze wordt er over foto’s gepraat, hoe is het mogelijk……een idee komt boven.
Een onderwerp voor een Erwin-avond……het bespreken van BRANDPUNT en diafragma, dit naar aanleiding van de ‘grijze’ lucht van Klaas-schiphol, waarvan Erwin zei dat het te maken heeft met het BRANDPUNT.
Als je het lezen nog niet zat bent dan hier het vervolg van HET ALFABET

Wat doet Sonja op het kerkhof? Je moet eerst nadenken uiteraard en dan zie je het.
Letters fotograferen. Maar waar is ie dan? Ach de B is niet meer.
Sonja had ook een beste serie.

Walter heeft de G niet, misschien op het kerkhof ?
Zijn L is een paaltje in de zon. Walter heeft gebruik gemaakt van de schaduw, goed gezien!
Ook de letter Z is bijzonder duidelijk.

Tonnie en Jan gaan digitaal….. een rond raam en de letters? Die staan er zowat allemaal in en klaar is Clara. De B en de C hadden we binnen een fractie van een seconde gevonden. En dan hun T….. lekker bij 32 graden en je armen uit elkaar in de swimmingpool. En wat dacht je van hun IJ, nou gewoon een kippeei op de foto en wat zeg je dan : dat is (een) de IJ.

En dan Elly, zij had foto’s in kleur en dat had ook wel wat. De H in een deur, de i met punt en wat dacht je van de letter N……helemaal goed.

Henk en Ank gaan voor Haantjesdag lekker mixen, het was een zeer prettige bijeenkomst.

Yvonne S wil wel BBQ-en na - het SOP /een SOP/ de SOP - SOP in Kootwijkerzand woestijn. Het is nou toch Yvonne van der B, nee dit is niet crimineel genoeg.

Jongens, DENK mee DOE mee blijf knippen en ondersteun Elly bij het komende jaarboek want dat wordt het mooiste boek van één europa.

K-14 heeft ze niet op een rijtje, sorry Henk maar ik kan niet tegen die zon.

11 juni…..zaterdag 11 juni Haantjesdag doe mee en kom er bij!
(NEEM a.s. zaterdag WATER mee!) veel water…….veel plezier!