Vanavond stond les 2 van het maken van een slideshow op het programma.

Tevens was het de papieren bedoeling om de analogen onder de Flitsleden tijd van show te geven want inmiddels zouden hun foto’s ontwikkeld zijn ware het dat dit niet is geschied.

Elly heeft een prettige mededeling want zij heeft voor Maartje een opvolgster gevonden die de kas gaat beheren en mag ik u voorstellen……..ANNETTE.

Nanda is in de ‘rust stand’ gezet wat we op mail hebben kunnen lezen en Elly roept medeflitsers op om haar een mooie zelf gemaakte kaart te sturen (tekst van Klaas)

Klaas heeft deze avond niet geschreven want hij wilde alle aandacht aan Marianne schenken want hij wil ook zo graag een slideshow maken maar eerst nog een mededeling van Walter die mede namens Marianne verklaart dat we het heft in eigen CD nemen want voortaan gaan we onze ‘WEB’ foto’s niet meer bij Erwin bezorgen maar nu dus bij Marianne.
Let op ……Klaas moet dit duidelijk vermelden ….niet meer dan 36 foto’s tegelijk aanleveren voor je eigen website bij FOTOKRING FLITS maar je mag ze wel regelmatig ‘wisselen’!
Het formaat van je digitale foto hoef je niet aan te passen en werk je met negatieven kom dan op de koffie bij Marianne want zij heeft lekkere soesjes en vetgevuldekoeken. LEKKER !

Les 1 ging wat te snel en daarom organiseerde Marianne thuisles maar alleen Klaas kwam om alles van les 1 nogmaals onder de loep te nemen. Na een half uurtje kwam Sonja gelukkig ook want die soezen mochten op en gingen op.

Nu les 2………. Marianne vertelt dat het zeeeeer belangrijk is om de juiste muziek uit te zoeken voor bij de foto’s van de slideshow. Eventueel ‘stukjes’ muziek van een bepaald nummer om zo de waarde van de gemaakte foto’s nog groter te doen zijn.
Met z’n elven zijn we aan de slag gegaan…..beetje bij beetje werden we wijzer want Marianne had gelukkig weer veel geduld maar onder dat geduldig zijn was de sfeer gezellig!
De hoogte (lees sterkte) van de muziek konden we in beeld zien veranderen en dat is een bijzonder leermoment. Inmiddels weten we ook waarom Janny steeds wegloopt,………Lekker hoor zo’n laptop nu hoor je weer gloeiende-gloeiende.

Ben ik nog wat vergeten? Mail het dan effe zelf en, o ja, als je een mooie camera zoekt, zoek hem dan bij Yvonne S (je hebt dit niet van mij) Yvonne S heeft mooie spullen!

Klaas had de mooiste….plaats, lekker tussen Margreet en Yvonne S in.
Henk, Ad en Ank maakten de namen van deze avond compleet, mensen het was weer leuk.

Yvonne S heeft bij Flits geen balkje voor de ogen want ze gebruikt 10 keer de zoom mooi hè!