12 mei 2005

It’s Flitsers time ……..kan de deur dicht? Nee….stop want er staan nog dames in de gang.

Yvonne S en Margreet hebben de barre tocht uit Scherpenzeel doorstaan en schuiven aan in een achteraf zaaltje alwaar het licht brandt. Er wordt gefluisterd……….sssssssttt, Elly wil het woord en de avond wordt ingeleid met de mededeling dat een ieder zich vrijwillig moet opgeven voor een paar uurtjes op Haantjesdag achter de kraam die geparkeerd staat voor de winkel van FOTO VAN DER BREGGEN. (aan het eind van de pauze komt Elly tot de conclusie dat het aantal geboekte uren volstaat) maaaarrrrr……we wensen een dubbele bezetting dus voor degenen die niet aanwezig waren, meld je snel bij Elly want eerst moet de bezetting op orde zijn en daarna wordt er gesproken over wat we gaan doen op de kraam.

Elly gaat verder met het geweldige bericht dat Maartje (die naar Frankrijk vlucht) lid blijft van Flits en zelfs als gastvrouw wil gaan fungeren in haar optrekje voor een prettig SOP-je.
Nou Maartje…….boek de maand december maar vol VIVE LA FRANCE…here we come!
Ook wil Maartje op de hoogte blijven van ons welzijn en dat kunnen we in fotovorm gaan doen per CD.

Elly en Marianne gaan het jaarboek van 2005 verzorgen en zetten de stukjes en foto’s al op een rijtje en vragen ieders medewerking want dit boek gaat het meest uitgebreide OOIT worden, meiden….succes! (doe maar kalm aan als ie maar voor 1 november klaar is)

Klaas neemt contact op met reisbureau Holiday Feeling over de kosten van de aan te schaffen 10 lijsten welke zij gaan gebruiken voor een eventuele doorlopende expositie alwaar Walter en Klaas voor de eerste serie foto’s garant zullen staan met ondersteuning van de plaatjes van Henk.

DAN…. MARIANNE die met de laatste informatie, een geduldige en wederom duidelijke uiteenzetting, komt over een door ons zelf te maken DIASHOW. We rommelden en zochten en ja heus de laatste toets te-te-te-te-te-te effe wachten want Sonja loopt met de knopjes te spelen……(Walter deed echt niets) stop de muziek, nou ja laat maar gaan want er is geen houden aan, dan allemaal …..laat maar draaien en na 15 seconden het werk van 3 avonden en klaar is ……. ja luister de tijd is om maar Margreet wil haar 5 minuten durende zelfgemaakte slideshow laten horen maar de tijd is op. Margreet… jij bent op de volgende Campavond de eerste die aan de bak mag want we zijn benieuwd.

Marianne, dit onderwerp werd zeer gewaardeerd en we wachten af wie er met een goede slide de show gaat stelen.

Dan als er licht gaat branden dan toch nog even de foto’s van Schiphol, Bob en Jan hadden cd’s en ja hoor, waar iedereen bang voor was……z’n neus is er af of hij is al in Thailand geland……..maar de kleuren waren beter dan die van Klaas want waren al de Flitsers verbrand van de zon, nou Klaas had een donkergrijze lucht met z’n dure camera???

Denk aan Haantjesdag want dan mogen we ons eigen werk presenteren op kaarten en, oh ja, lever nu je cd in bij Walter voor onze website en Nanda is mamma van een dochter die gek is…………op een eigengemaakte kaart. GEFELICITEERD. Pak de koffers want we gaan Maartje gek maken.