Na de jaarlijkse ledenvergadering dan nu de presentatie van ‘zelfportret’ in zwart-wit.
(een opdracht in samenwerking met Titus ‘beeld jezelf uit’)

Petra
Zelfportret vind ik eng- daarom een beeld van Vrouwe Justitia- Petra is voor rechtvaardigheid en kan slecht tegen onrecht.

Margreet
Een portet voor de spiegel- met eigen printer en met kleurzweem- en…… met een heeeeeeel mooie uitleg!

Marianne
Het zelfbeeld aan de wandel- de foto….iets te confronterend- deze wordt niet opgehangen.

Tonnie
Het sterrenbeeld is vis- als ik aan het fotograferen ben voel ik me als een vis in het water- rimpels? Hoe was het verhaal ook al weer?

Jan Hietbrink
In Renswoude- graag aan het fietsen- de schaduw op een boom Henk de Rabobank- stier- de stier staat in de sector bekend als degelijk- het linenspel- het witste wit, het zwartste zwart- 2 stuks op de ezel met veel contrast.

Martijna
Was er niet- (dank je Henk)- het klompenpad- en de wandelschoenen- op de camera zwart wit genomen.

Bob
Was er ook niet- wel Margreet- de gedachten het weergeven van de onderwerpen waar hij belangstelling voor heeft aldus de mail- een collage met treinen en natuur.

Nanda
Iedereen roept~~ohhh wat mooi~~ metallic papier- een blik in de ogen- niet nadenken- veel plezier bij het maken- isolatie materiaal gebruikt voor het passe-partout.

Annette
Zelf geportretteerd- belangrijk het gezin- later met Photoshop er achter gezet- denken en veel bezig zijn- scherpstellen met behulp van de strijkplank en zwart doek.

Dirk-Jan
Chaotisch- allemaal pc`s- 5 dingen tegelijk bezig- him self met voor zich 4 computerschermen- en ook de kanaalmixer- op het dualscreen 1 beeld met sportauto doorlopend in het andere scherm- een mini lap top- fisheye lens- klassiek is een van zijn muziek soorten.

Ad
Ad ‘een zelfbeeld van mezelf’- Ad de vogelteller- speciaal de vogels uit o.a. Rusland, eerst duizenden maar nu helaas tientallen- oooh, deze foto heeft een ander naast me gemaakt.

Klaas
Nou ga maar zitten of iets drinken want hij heeft tekst- vind zelf op de foto of op de voorgrond liefst in het bos niet vervelend- K-14 dus in het zwart van de scheids en overdwars liggend op de rolstoel- tuurlijk de camera er ook op.

Walter
Zelf maar dan gespiegeld- uiteindelijk tevreden- met camera in de hand tussen 3 spiegels- in de badkamer, 1 met licht uit en de ander met het licht aan.

Yael
Ook zelf de camera bediend uit de losse pols- dromerig- niet op de voorgrond- Deze foto is sterk gemaakt, haar arm lang uit en naar beneden kijkend met haar haar deels voor de ogen…en klik- zoals ze haar verhaal vertelt heeft ze het ook geklikt.

Titus
‘Ik kijk naar mezelf’-ik kijk naar een ander hoe ie zich zelf bekijkt- hou een spiegel voor jezelf om te kijken hoe je naar die ander kijkt- want je kijkt altijd naar de ander.

Mark
Druk met foto`s- een kerstbal….heel groot- een foto van een glimmende bal- een hand met die zelfde kerstbal- een printer met dubbel zwart- dingen die niet kunnen zie de kunstenaar Escher.

25 januari 07 deel 14

Wat je nog moet weten:

Vanavond waren 2 aspirant leden aanwezig om te ervaren wat en hoe Flits doet.

Jan Nieuwenhuizen maakte tijd vrij om z’n aangepaste wedstrijdfoto zelf op te hangen in de Camp en Walter een cd te overhandigen met daarop foto’s voor op ‘onze’ site.

Ook Nanda haar foto, 2e in de wedstrijd, is nu in De Camp te bezichtigen.

De volgende Campavond is komende donderdag. Let op! a.s. donderdag…

Eerst vertrekken we om 19.00 uur vanaf de Camp naar de expositie te Amersfoort.

Na de pauze gaan we in De Camp verder met de opdracht van Elly namelijk mozaïek
(een DOE-AVOND dus)
Opdracht luidt: neem 1 foto……die daar voor geschikt is als basis en gebruik 20 dezelfde foto’s om deze te knippen in kleine stukjes en te plakken zodat je er een mozaïek van kan maken.
Het geheel moet weer een totaal ander leuk plaatje worden met als basis een stuk van je 1e foto.
Begin er eerst thuis zelf aan en dan gaan we in De Camp a.s. donderdag er mee verder.
E.e.a. mag ook op je computer als ja daar handig in bent. Het eindresultaat komt als foto op 15 maart op de ezel!

Let weer op……. Daarna die zaterdag gaan we een SOP doen naar Amerongen voor de zonsopkomst Aanwezig op 3 februari om 07.45 uur op de parkeerplaats van Kasteel Amerongen. (P.C. wat doen we als het regent of als het totaal bewolkt is?)

Nanda is onze gastvrouw deze ochtend maar dan wel eerst 35 foto’s de man!
Amerongen aan de rivier, daar hebben ze ook lekker …….

O ja, denk aan het enquêteformulier, besteed hier even tijd aan en mail deze dan even. Doen!

Mail je inzending van je zelfportret naar Walter voor de map: zelfbeeld in zwart wit.

Deze ook naar Margreet dan kan zij kiezen welke er in het jaarboek komt. DOEN!

En nu heb ik dorst.