deurOp het programma staat ‘een presentatie op de ezel’.
Marianne heeft een nieuwe bril (zo`n mooie) en Yvonne heeft een gast meegenomen.

16 december staat in het teken van de kerstmarkt in Dordrecht. Deze zaterdag wordt er door Flits geSOPt in de hoop dat het licht en de duisternis mee zal werken om een glinsterende reportage te schieten. Vertrek staat gepland bij Henk Eikenaar om 13.00 uur.

En dan……..DE FINALE van ‘een serie’!
Vorige Campavond werd tijd besteed aan selecteren en vanavond kon e.e.a. voorzien van lijst op de ezel gepresenteerd worden.

Betting bijt de spits af met foto`s van deuren gemaakt in Denemarken. Heel apart of juist gewoon, mooi verschillend van kleur. Een belangrijke tip voor Betting kwam van Marianne, ‘zet veel deuren samen op een poster als collage’. Dit gaat Betting zeker doen.

Ad, alweer een leuke serie met allemaal busjes, waar in gekampeerd kan worden. Maar Ad is nog niet klaar en weer wordt er driftig geschoven, die ene naar rechts en die…nee die ander, die hoort er niet bij. Jawel hoor maar dan moet ie helemaal naar links. Nu is het een serie ‘op maat’.

Margreet, 4 foto`s ….worden 1 foto. Beelden, ja echte beelden op foto en dan in passe-partout van ‘geschept’ papier.

Yvonne, ja,……….die van de poedels, ze heeft keuzes gemaakt en vanavond 12 dezelfde bij elkaar in een lijst. De foto`s zijn gescheurd maar dan netjes. Deze presentatie is goed voor een 1e plaats op de hoek.

En dan Klaas……… de mooiste serie op de ezel, zwart-wit de jaren 70, discotheek, geweldig want dit zijn herinneringen van mijn tijd als DJ. Klaas is een beetje (noujaeenbeetje) eigenwijs volgens ikzelf en het publiek. Op de vorige avond iets heel anders op tafel met moeder en dochter die niet meer mee mogen doen, allemaal meiden maar dan anders. We kunnen wel stoppen want de winnaar izzzzzzz. Goed zwart gewit.

Jan Hietbrink , 3 series, 1 van hem zelf, 1 voor de overburen en de ander van Tonnie. Het park met een mooi gebouw, de boerderij die wel heel mooi is maar wordt weggegeven aan andere mensen waardoor de overburen moeten verkassen en dan die van de paddenstoelen, ja prachtig.

Henk, die van FIDELIO, met een serie over ….. muziek met muzikanten. Prachtig belicht door de avondzon en dan de kostuums, prima fotoserie. Dwarsfluit, altsaxofoon en nog een altsax.

Jan Nieuwenhuizen was in Porto, de port, een logo op de kade, gezellig serietje.

Oei.. ik ben nog niet op de helft, effe door schrijven.

Jan had ook een serie over een net begonnen roker, het was … eh is z`n zoon.

Annette met een serie van haar voetballend kind bij de goal, als verdediger of aanvaller?

Marianne met een gouden randje (de lijst). Het Pieterpad te Groesbeek, de herfst met z`n kleuren. Ook werd hier gepraat over de kleur en de indeling van de foto`s.

Pauze…… tekst genoeg, en bij mij aan tafel ging het over de foto`s in de Woudenberger, dit kan Klaas beter.

De wedstrijdlijsten werden mee naar huis genomen, de inlevertijd is over 2 weken bij Annette, de series werden opgehangen in ons zaaltje en eindelijk kreeg Elly haar lijsten terug, Elly, we hebben genoten van jouw foto`s. 21 dec. wordt een avondSOP, statief en camera mee.

Yvonne vraagt om een 2e lijst voor de ketting.

Betting gaat met de Rabo over een beamer praten nadat het P.C. hierover van gedachten heeft gewisseld.

Annette werkt aan een opdracht, een reportage over erfgoed en cultuur te Amersfoort.