2E5C222264D4-38Laatste Flitsavondje in ‘ons’ oude Campzaaltje
De zaak wordt afgebroken....ons zaaltje in de Camp maakt plaats voor de doorgang van de nieuwe sporthal (2e) en wij als Flits krijgen een compleet nieuw optrekje in de Camp.

Marianne opent deze Flitsavond door een ieder zijn / haar inzending van de seizoenswedstrijd 2006 / 2007 op de tafels te presenteren voor de jury. In dit geval zijn we dat zelf.

Eerst wat verder voorafging aan deze avond, Dirk-Jan geeft een toelichting op het P.C. besluit om met ingang van het komende seizoen een ieder lid te maken van de fotobond. ‘We’ hebben relatief weinig kosten als fotokring en is er ruimte om binnen de huidige hoogte van contributie een afdracht te kunnen doen van contributie aan de fotobond voor alle leden. Tevens wil Marianne graag binnen het P.C. het hoofdstuk fotobond onder onze aandacht gaan brengen. ‘We’ gaan dan meedoen aan fotobondwedstrijden en een gastspreker van de fotobond staat ons ter beschikking. De contributie blijft incl. bondsbijdrage 55 euro. ‘Wij’ horen thuis onder districtafdeling Utrecht/ 't Gooi.

Verder: Walter, Titus en Mark geven een voorschot op het programma voor het komende seizoen, Petra neemt haar voordracht’ made in Holland’ onder de loep op de openingsavond en Margreet leidt ons door het donkere bos op zoek naar paddo's.

Jan Hietbrink die er vanavond niet bij is wil graag zijn optrekje ter beschikking stellen aan de leden van Flits als startpunt voor de laatste fotoshoot van dit seizoen. Donderdag 5 juli 19.00 vertrek per fiets / auto voor foto' s langs het Valleikanaal. (zie de eerdere mail van Klaas)

De punten zijn geschreven, 5 voor de beste, 3 voor de nr. 2 en 1 punt voor Klaas. Pauze ja, na de gratis koffie nu het andere nat met nootjes en bitterballen! Dankzij Janny van Baaren, de uitbater van de koffieshop De Camp, werd het een van de lekkerste pauze's van Flits.

DE WEDSTRIJD Marianne opent de uitslag met de nr.'s 3, ja dit waren er 3.

Petra, met een zwart-wit foto van een lasser in actie.

Nanda met een zwart-wit foto van een serie hamers die zeer creatief is ingelijst (spijkers)

Mark met een demonstratie van de landmacht door een jump langs een touw uit de helikopter.

De punten deden er voor een ieder niet zo toe maar de winnaar won met 1 punt verschil en zoals eerder gemeld werd Klaas die vanavond z'n laatste tekst versnoepte voor de Campavonden met een Ikeabon op zak blij verrast met het totaal van I punt.
Ank werd 2e door haar zwart-wit foto erg veel scherpte / diepte mee te geven bij het nemen van een schilderij en omgeving op het MONMARTRE te Parijs.

No. 1..JAN HIETBRINK met ‘beschilderde vaas’ met dame in zwart-wit. JAN, GEFELICITEERD, (van mij had je ook 5 punten en dat levert weer een pilsje op).

Wat ‘we’ verder beleefden:

Annette met Mc.Donalds.

Tonnie met schapen scheren,

Titus met olympische atletiekbaan te Papendorp van 5 miljard euro maar dan wel in kleur.

Yael met ‘lanparty’ te Friesland, met z'n tig op de pc.

Jan N. met een lasser in kleur.

Walter met ‘ de’ vakslager.

Henk met ‘bay-watch’.

Marianne met een collega gezien door een vissenkom aan het werk.

Yvonne met de Tattoo-shop.

Klaas met z'n truck en de spiegel.

Margreet met de aarde waarin gewerkt wordt door een man en een kind ieder met een kruiwagen en dan synchroon.

En ja daar is ie Ad als laatste maar zeker niet de minste, Ad met op de foto een stadstafereeltje met een bouwlift op Corsica.

Dus de winnaar is Jan Hietbrink !