Marianne de voorzitster meldt dat Arno Verkuil op 15 febr. 2007 een bezoek aan Flits komt brengen om een idee op te doen wat hij als sponsor voor ons in de praktijk kan betekenen.

De fotoketting draait verder, Margreet wil hem nu graag hebben en daarna Petra, en Tonnie steekt ook een vinger op.

Dan…… de uitreiking van het/ons jaarboek, Oei… wat een mooie voorkant, dat belooft wat.

Margreet die voor het verzamelen en ‘plakken’ verantwoordelijk is heeft vakwerk geleverd.
Maar let op….Jan Nieuwenhuizen is ook zo’n goeie, hij heeft het hele boek op z’n goede plaats neergezet en voor beide 2 duimen omhoog. De sponsoren delen binnen een week mee in het leesplezier.

Verder FIDELIO, zij gaan sponsorblazen en Henk zegt dat ie de kosten van het jaarboek over zal maken naar Fidelio………eh, Margreet, 15 euro op giro 2161988.
Fidelio dus, we gaan met z’n allen 24 uur de blazers en fluiters flitsen. Mail Klaas wie er heeft gefotografeerd en hoe laat en 3 regels tekst. De foto’s kunnen op cd bij Henk worden ingeleverd. Ik kan je nu al verklappen dat het klikte bij de flitsers.

Op de ezel……. Eerst nog een insecten inzending.
Hoe heeft ze dat nu weer gedaan verzuchtte Yvonne, dat wil ik ook kunnen wat mooi…..
We hebben het over een prachtfoto van Nanda, een spinnenweb met daarin kruipend een leuk klein kind, goed gedaan zeg! Ook een bij van dichtbij.

Jan Nieuwenhuizen heeft foto’s van Zuid Amerika, 3 gezichten met een behoorlijk belichte achtergrond, een speciale bloem gemaakt op een afstandje maar dan macro met een beetje tele.
Een auto wassen in de rivier en kinderen in een internaat die ‘te’ graag op de foto willen.

De opdracht van vanavond……..deel 2 van de fotoserie….iedereen die nu al foto’s hebben meegenomen legt deze uit op de tafels. Annette is tevreden, van de 19 aanwezigen hebben een flitser of 11 en een achtste ( Tonnie en Jan ) nou ja samen ook acht 8ste een serie klaar.

Annette steekt gelijk van wal en Mark z’n foto’s worden besproken, volle bak want iedereen wilde deze zien, 6 mooie platen van bloemen gemaakt in Burgers Bush. 1 met de steel de ‘plaat’ in, de ander in de zelfde kleur en een laatste ja, die hoort er echt bij. Na wat schuiven hadden we de goede volgorde en Annette zegt verder niets meer voor.

We verdelen ons in 2 ploegen en schuiven met het ‘trappenhuis’ van Alex, wat een mooie gloed over de foto’s, dit had Alex juist gezien en toen het licht er weer was toen…klik.

Jeanne had een serie van een kunstwerk te Zeewolde. De aardzee met hele mooie luchten.

Tonnie met paddenstoelen als puzzel en in het echt op foto.

Henk met een voorproefje van Fidelio in action.

En dan Yvonne, Klaas moest doorlopen en schrijven en Marianne deed een rondje met haar gezicht (omdat ik dus iets leuks zei) want wat moet je met 361 poedels, ja een serie maar Margreet zei dat er wel een of 1 mooie bij zat. Sorry Yvonne maar we moesten wel lachen en die van het ‘theaterzicht’ vond Klaas ook echt serieus zeer goed. Yvonne was het daarmee eens en we blijven vrienden. Tonnie niet want die vond ook dat ik niets goeds kon.

Petra, zij heeft een serie van de rand van het strand, het lijnenspel, de compositie…klaasse!

Ook die gele deuren van de kleedhokjes waren stof tot napraten, wel of niet, en Petra begreep het.

Annette zelf had kinderen met een bal in of bij de goal gefotografeerd.

Walter met digi puzzel van platen van ‘het bos’, mooi, wacht maar tot ze afgedrukt worden.


NANDA’s kaart wordt gekozen uit een 10-tal inzendingen met de KERSTKAART