BeamerVanavond werd er weer geflitst in de Camp en wat dacht je wat?! We hebben vanavond voor het eerst onze beamer erbij! Martijna, Willy, Ina, Walter en Jan H. Hebben zich voor vanavond afgemeld.Vanavond kwam Els eens kijken hoe er bij ons wordt geflitst.


De passepartouts uit Maarn blijken niet allemaal goed te zijn. De vierkanten van 20x20 zijn te krap gesneden en sommige van 20x30 zijn niet helemaal 30. Wil een ieder zijn of haar passepartouts even controleren en fouten doormailen aan Mark? Zo weten we om hoeveel het gaat en kunnen we alles in één regelen.

De fotoketting gaat weer van start Klaas mag dit keer de kop eraf bijten daarna gaat hij naar Henk en Ank wil hem wel als derde.

En dan de Website, wat wordt die mooi zeg!! Ziet er echt gelikt uit. Er komt een gesloten gedeelte voor het publiek en een open gedeelte voor de leden om je eigen gallerij te kunnen beheren. Als hij helemaal klaar is doen we een mailtje naar onze sponsoren en zal de oude verdampen in Cyberspace...

We hebben zo bedacht om tijdens de ledenvergadering op 17 januari de Logo-verkiezing te houden. Laat tot die tijd vooral al je creativiteit los op een nieuw ontwerp!!

Dan nu de uitleg van Huisdier in Beeld... Nou ja uitleg, ondergetekende kon niet uit haar woorden komen maar gelukkig staat het allemaal op papier. Ik zal de ‘opdracht' aan dit schrijven vast nieten voor diegene die er interesse in heeft...

Jammer genoeg kon Walter vanavond niet en dus ging Compositie in zwart/wit niet door. Hierdoor hadden we wat tijd over die werd opgevuld met meegebrachte foto's, konden we direct de beamer inweiden.

Mark liet een aantal schitterende macro foto's zien gemaakt uit de losse hand met twee verstelbare flitsertjes op de lens waardoor de achtergrond zwart wordt.
Inge bracht ons Boedapest, Hongkong, Bali en Thailand. Mensen doen het goed voor haar lens.
Bob komt met wat foto's van Delft, Dordrecht, een gehuchtje ergens in Frankrijk een een schitterende stoomloc gemaakt op de havendagen...
Betting heeft een hele serie Barselona met daarin natuurlijk schitterende foto's van architectuur van Antoni Gaudi!
Margreet laat wat zien van onder andere de lichtroute van Amersfoort. Zij deed wat met fillight in Lightroom en zo stond er ineens een mannetje op één van haar foto's!
Tip van Dirk-Jan: Gebruik fillight en blacks altijd samen, want bij fillight wordt zwart altijd grijs met blacks verhelp je dat.

Ank heeft met haar man twee maanden in Australië gekampeerd en komt met een fotografisch reisverslag op de ezel eh beamer, ja het is even wennen hoor.
Dan nog even dit: 10 januari 2008 flitsen we in Hotel/Partycentrum Schimmel!!!!


Walter en Dirk-Jan gaan zich tussen Kerst en Oud en Nieuw verdiepen in de instellingen van onze digitale ezel. Ook wordt er nog naar een scherm en een opberg/bescherm tas gezocht.Walter en Dirk-Jan geweldig bedankt voor alles wat jullie tot nu toe hebben gadaan voor het vinden van een beamer!!
Er zal nog wel een huishoudelijk regelement komen voor het gebruik van de beamer. Zo mogen er bijvoorbeeld maximaal 3 foto's per persoon worden meegenomen om oh's en ah's i.p.v. commentaar waar je wat aan hebt te voorkomen.
Margreet maakt zich een beetje druk om de ezel: "Ik vind de ezel er wel bij horen..." Wees gerust de ezel zal echt niet verdwijnen hoor.
Er waren nog een aantal afgedrukte exemplaren van her jaarboek over, na rijp beraad werd besloten die tijdens deze avond te verkopen voor 12,50.
Betting, Ank, Inge, de Hietbrinks, Titus, Annette en Mark wordt verzocht dit over te maken aan de Flitsrekening. 1347.70.196 ten name van Fotokring Flits Woudenberg.

Het jaarboek zal niet op CD verschijnen wel op PDF via de mail en hij komt op de nieuwe site.
Zo zijn we weer aan het eind van de avond gekomen.
Iedereen weer bedankt voor een gezellige avond, fijne Kerstdagen en een goede Jaarwisseling toegewenst.


Tot 10 januari in Schimmel.