enqueteEnquête

De uitslag van de enquête is afgelopen maandag besproken in het bestuur. Hieruit is o.a. het volgende uitgekomen: De leden geven er de voorkeur aan om extra geld te besteden aan ‘duurdere’ lezingen. Door een aantal leden is aangegeven dat zij vinden dat er te weinig betrokkenheid bij de fotokring bestaat.

Daarom heeft het bestuur bedacht om het programma voor het seizoen 2008-2009 te wijzigen. De opdrachten komen te vervallen, hiervoor komt het volgende in de plaats. Uit de aangegeven vragen, ideeën uit de enquête worden thema's samengesteld (door de programmacommissie). De leden kunnen zich aansluiten bij het thema wat ze het meeste aanspreekt (je mag maar één thema kiezen). De bedoeling is dat er dan groepjes van ongeveer 3 tot 4 personen ontstaan. Deze groepjes gaan zich verdiepen in het door hen gekozen thema en zullen de resultaten eens in de 8 weken presenteren.
Bekeken zal nog worden of de groepjes zich het hele seizoen zullen verdiepen in hetzelfde thema, of dat er op de helft gekozen kan worden voor een ander thema.

Opdracht ‘Wat is hier gebeurd'
De opdracht ‘Wat is hier gebeurd' van Titus staat vanavond vanaf 20.30 uur op de site.

Arno Verkuil
Arno Verkuil heeft te kennen gegeven geen lezingen, workshops etc. meer te willen geven.Hierdoor zullen we op zoek moeten gaan naar een andere vakfotograaf.

SOP Urban exploring / Verlaten panden
Petra heeft een locatie gevonden: De Rijtuigenloods in Amersfoort (naast het station). Dit is industrieel erfgoed. Petra zal in overleg met Herik Rail Events (eigenaar van De Rijtuigenloods) de beschikbare data mailen. Het zal een doordeweekse dag worden, omdat we dan ook binnen mogen fotograferen. Onze voorkeur gaat uit naar een vrijdag.

Update Woudstaete
Er wordt nog een nader besluit over genomen, maar waarschijnlijk blijven we in De Camp.

Fotokring d.d. 22 mei 2008
Omdat het programma voor deze avond is komen te vervallen, is besloten om foto's te maken met als thema straatfotografie en Koninginnedag. Deze foto's worden dan op 22 mei gepresenteerd.

Expositie cursus Verdieping
Margreet en Marianne hebben een cursus Verdieping bij de Fotobond gevolgd.Het resultaat wordt geëxposeerd op 7 mei a.s. in De Meern. Nadere informatie is te vinden op de site.

Tonen eigen werk
Ter verdere invulling van de avond tonen een aantal leden hun werk.