Annette het mandjeHet lijkt het begin van een spannend boek, fotografe Annette Klein Wolterink uit Woudenberg heeft de zilveren camera wisse trofee gewonnen met een 'knallende' foto van 'een mandje'. Het thema van de jaarwedstrijd was 'een mandje' die in/op de foto moest zijn opgenomen.
De jury ( Erwin en Marja Lam ) hadden een 'makkie' aldus Erwin die ook nog les gaf. Er waren 4 podiumprijzen, een 3e plaats voor Ank Albers, 2 tweede plaatsen te weten 24 punten voor Willy Dijkhuis-Abbink en 24 punten voor Marianne van den Hoek. Deze laatste 2 haalden het net niet omdat bij de één de inzet in het passe-partout niet 'sterk' tot uiting kwam en bij de ander de tekst niet gewaardeerd werd. Annette had met de perfecte foto ook een 9 voor de techniek, een 7 voor de presentatie en een 8 voor creativiteit.

Erwin vond de ideeën goed maar daarna dient er nagedacht te worden over de uitvoering. De volgende opmerking:"alles wat je weg kan laten wat niet bijdraagt aan de foto maakt de foto beter" werd aanleiding tot discussie. Sommige foto's zijn geweldig zonder mandje. Wanneer het 'live' te fotograferen is moet je het dan ook zo fotograferen i.p.v. te photoshoppen.

23 inzendingen waarvan aldus Erwin, er niet zoveel met een hele hoge klassering uit de verf kwamen maar een bevestiging kreeg door de ledenjury die in de foto van Annette ook de winnaar zag. Titus deed het bij de leden bijzonder goed met een 2e plaats, 2 punten achter de winnaar en op de 3e plaats staat Hessel.

2 bossen bloemen voor Annette en het bleef nog lang gezellig aan de bar in De Camp