Aanwezig zijn (maar) 16 Flitsers.

De leden gaan in groepjes het dorp in en krijgen tot 20.00 uur de tijd om letters te schieten. Eenmaal terug in de Camp worden de foto’s getoond op de beamer. Het was opvallend dat er in zo korte tijd toch veel letters geschoten zijn. De creatieve geest van de fotograaf komt zo boven.

 

Na de pauze was er de eerste duopresentatie. Hessel en Willy hadden de koppen bij elkaar gestoken en gaan brainstormen hoe zij tot een bijzondere presentatie konden komen. Zij wilden niet graven in het archief en hebben dus allemaal nieuwe foto’s gepresenteerd. Zij hadden beide wel hobby’s die gefotografeerd konden worden.
Hessel kiekte Willy bij het beeldhouwen met de nodige gereedschappen, tuinieren, tekenen en natuurlijk fotograferen. Het was erg leuk in elkaar gezet.
Hessel’s hobby’s Knutselen, met veel gereedschap, machines etc.
Ook zat er muziek in verwerkt, Hessel op de gitaar. Al met al heel knap bedacht.
We kregen nog een toetje.
Ze lieten ook nog zien hoe zij de foto’s van elkaar hadden gemaakt. Heel bijzonder. Applaus.

Dick heeft iedereen inmiddels gemaild wat er verwacht wordt van een duopresentatie. Het hoeft geen competitie te worden goed, beter best. Ieder is vrij zijn (archief) fotografie te tonen. Wel wordt verwacht dat het een DUO wordt, dus dat je dingen met elkaar afspreekt hoe jullie het gaan presenteren.