2014 04 10 Flits Ei_0002 kleinSuzan heet ieder welkom.

Jan is na een lange afwezigheid door ziekte weer terug en mag alles weer doen. Willy stelt 2 dames voor die 2 avonden op proef meedraaien bij Flits. Elly meldt dat zij haar huis heeft verkocht en Woudenberg gaat verlaten. Zij gaan naar Doetinchem, maar Flits is nog niet van haar af!! (gelukkig maar) 

Vanavond gaan we ‘Pasen’ in beeld brengen. Suzan en Marijke hebben veel spullen meegebracht die gefotografeerd kunnen worden. Er is zelfs een ministudio, verse eieren en paaseitjes. 

Tonnie heeft ook nog een kilo paaseitjes meegebracht. Deze mogen gekiekt worden, maar zijn er ook voor om opgegeten te worden. Ze zijn als dank voor alle belangstelling tijdens de ziekte van Jan. 

We worden in groepjes ingedeeld om gezamenlijk een onderwerp te kiezen. Van de groepjes komt niet veel terecht. Ieder is voor zichzelf aan het fotograferen geslagen. Er wordt fanatiek op los geschoten. Zelfs de rauwe eieren vliegen door het toilet om ze dan te fotograferen.

Helaas konden we het resultaat van de foto’s niet bekijken omdat het technisch niet haalbaar was om ze allemaal over te halen naar de laptop. 

Einde van een gezellige avond.