DigiFlits

Klaas doet aan p.r. voor de club hobbyfotografen en heeft het voor elkaar gekregen de sponsoren te betrekken bij activiteiten van de fotokring.

Bloemist Fleur en Flora zag wel iets in het idee om Flits ook met bloemen te sponsoren en een plan werd gesmeed. Omdat Digishop reeds te kennen had gegeven iets in de toekomst te kunnen betekenen in de vorm van het ter beschikking stellen van een prachtruimte was 1 en 1 ehhhhh 2. Na een paar keer contact te hebben gelegd met beide sponsoren stond alles op de rail en mochten de Flitsers donderdagavond bloemen fotograferen.

Na een welkomstwoord van Klaas aan zowel leden als sponsoren kreeg DigiShop de gelegenheid om hun concept van 'uitleggen kost geld' aan de fotografen uit de doeken te doen om daarna met z`n allen op de foto te gaan voor wederom p.r. en archief. Digishop schonk koffie en Bakkerij van den Pol bracht 2 dozen met lekkernijen.

Iedereen ging voortvarend aan de slag met statief en ministudio. Yvonne Schouten kon wel iets maken van de attributen en prachtige aparte bloemen maar ze verkeek zich op de tijd. Maar omdat Jonathan Schuit van de bloemenzaak haar bijstond met ijzerdraad en aandacht kon zij het zeer mooie werk mee naar huis nemen.

Er werd gewisseld van lenzen, een prachtige 'doe' avond ontspon. Klaas genoot van het plezier en inzet van de Flitsers, maar zeker ook van het enthousiasme van de sponsoren en van de behulpzaamheid van Tijmen van de Digishop. In de winkel kon worden gefotografeerd, maar bijna iedereen zat gezellig te zijn in de vergaderruimte met goed licht en intimiteit aan een hele grote ovale tafel. Veel ruimte dus met inspanning en ontspanning en…… RESULTAAT!

Aan het einde van de avond kwam de mededeling dat al de bloemen mee naar de Flitsershuizen mochten en werden de orchidee en 2 boeketten als dank afgestaan aan Digishop. Fleur en Flora haalt de dag erna zelf de vazen en attributen terug waarvoor hartelijk dank!

Iedereen was tevreden en het regende complimentjes en Klaas kroop achter de computer want de groepsfoto moest de deur uit voor de plaatselijke kranten. Om 0.05 stapte hij zijn nieuwe bed in om 5 uurtjes later de wekker uit te drukken voor een tochtje naar Friesland Campina.
Een dag later stroomden de gevraagde foto`s als dank aan de sponsoren door de mail van een tevreden hobbyfotograaf.