bizarKees heet ons welkom en geeft Jerry gelegenheid om het programma voor 2015-2016 te presenteren. De eerste Flitsavond is op donderdag 27 augustus. (zomerfoto’s op de beamer). 2 x 2 gaat komend seizoen ook door evenals de fotoketting.

Belangrijke data:
27/8    zomerfoto’s op de beamer
10/9    dieren
17/12  foto’s inleveren voor jaarwedstrijd BRIL
17/3    religie
14/4    minimalisme
12/5    seizoenswedstrijd (Let op, deze is naar voren gehaald)
23/6    4 seizoenen

SOP’s:
13/11     Duisburg
19-21/4  Texel
Eind oktober 6 dagen Schotland

Het volledige programma komt op de site. Het is bij de aanwezige leden positief ontvangen. Een heel leuke presentatie door Jerry.

Daarna de wedstrijdfoto’s BIZAR.

Na de beoordeling door de leden mogen we naar de kantine, waarna de punten worden geteld. Helaas waren er niet veel inzendingen: 11 deelnemers.

In willekeurige volgorde worden de foto’s naar voren gehaald en besproken. Van alles kwam er voorbij:
Grote cruiseschepen in de haven, een etalagepop op z’n kop, spiegels van een vrachtwagen met weerschijn, Checkpoint Charlie, een vrouw met verdwaasde blik, hondje met een centenbakje bij een muzikant, model in bikini bij bad met strijkplank, vrouw onder water met touw om de nek, boomstronk die op leguaan lijkt.

Als laatste drie blijven over Afke, Puck en Jan.

Jan fotografeerde tijdens Glow in Eindhoven een lichtbeeld, waarbij het leek dat een mens naakt onder water was. Hij werd derde met 23 punten.

Puck fotografeerde een Fiatje 500 met een bruid erin. Voor de auto had ze een kikker gephotoshopped Zij werd tweede met 26 punten.

Afke werd afgetekend eerste met 45 punten. Zij had een brommer gefotografeerd waarop varkens werden vervoerd. Afke gefeliciteerd met de eerste plaats. Zij ontving de gebruikelijke bloemen en mag een jaarabonnement nemen op een fotoblad naar keuze.

Margreet bedankt namens het bestuur, en iedereen natuurlijk, de programmacommissie voor de inzet afgelopen jaar. Corine bedankt namens iedereen vervolgens het bestuur voor hun inzet.

Einde van de Campavond en seizoen van Flits.  Prettige vakantie allemaal.