Aanwezig 22 Flitsers

LenyDe helft van de avond wordt ingevuld door de Algemene Ledenvergadering, maar na de pauze komen er toch nog een aantal foto's op de ezel.

Na de pauze presenteert Leny de kettingfoto. Het is een vervolg op de foto van Marianne met als keuzeopdracht extreem of angstig. Het is extreem geworden in de kleuren paars en zwart. Klaas neemt de ketting over.

Vandaag presenteren 3 leden eigen werk. Inge begint met enkele foto’s die zij als eerste heeft gemaakt met haar spiegelreflex. Na de gebruikelijke woorden ‘mooi’ en ‘goed gedaan’ begint Klaas vragen te stellen aan de hand van de informatie die wij hebben gekregen van Diana Bokje om gerichter foto’s te bespreken.  Er ontstaat een voorzichtig gesprek.

Margreet boeit de leden met foto’s waar een persoonlijk verhaal bij wordt verteld en Marianne is in de wereld van 3D fotografie gestapt. Ze heeft er veel werk van gemaakt inclusief presentatie en 3D brilletje.

Als laatste staat het onderwerp ‘zondagsrituelen’ op de agenda. Er zijn 7 foto’s ingeleverd. Om tijd te sparen, worden de foto’s niet in groepjes besproken maar gelijk getoond in de verlichte presentatiebak.

Ank denkt aan wandelen met de hond, Klaas kijkt Studio Sport, Yvonne toont een foto van een kerkje in Doorn en Leny maakt haar wekelijkse verjaardagslijstje voor Seniorweb. Dit alles mooi in beeld weergegeven. Kees maakt een wandeling langs het strand om even weg te zijn uit de hectiek, Suzan geeft ontbijt op bed en de foto van Marianne toont een hoed en een bed in zwart wit. Er hoort een verhaal bij.

Al met al zeer de moeite waard.