Klaas flits taart  

Ab heet ons welkom op deze doe-avond met 6 mini studiootjes. Hij gaat nog na hoe het komt dat de mail nog steeds niet foutloos bij iedereen terecht komt via leden@....
Van het bestuur zijn er geen meldingen. Lyonne heeft zakjes zoutoplossing beschikbaar, die je kunt gebruiken bij druppelfotografie.

Aanwezig waren 17 Flitsers. Ab begint met een korte uitleg over productfotografie. Je wilt dus iets verkopen. Belangrijk is dat je onderwerp aantrekkelijk is voor degene die dit wil kopen.
Het is eigenlijk de bedoeling dat dit zonder mensen erop gebeurt, hooguit een hand of klein deel van een mens. Dit moet het product versterken, anders niet doen.
De meeste info heeft hij gehaald bij:  derooijfotografie.nl  (gratis e-boek productfotografie) Belangrijk is dat je het product rondom laat zien, zeker ook belangrijke details.
Je mag iets toevoegen om het beeld van het product te versterken.

Daarna gaan veel fotografen aan de slag in de 6 mini studio’s die Ab heeft gemaakt. Ab had meerdere voorwerpen bij zich en sommigen hadden zelf iets meegebracht.
Een geslaagde avond. Stuur productfoto’s naar Ab, zodat ze een volgende keer getoond kunnen worden.

Over 2 weken, donderdag 7 februari, is de tweede les in het gebruik van LIGHTROOM
Als je een laptop hebt met Lightroom erop, breng hem dan mee, dan kun je er zelf mee aan de slag. Uiteraard zijn er mensen die rond lopen om je verder te helpen.
Einde van een gezellig leerzame avond. Ab bedankt voor je inbreng.