trapFrits heet ons welkom.

Klaas heeft mappen met krantenknipsels bij zich, zodat ieder kan zien wat er de afgelopen jaren in de krant heeft gestaan. Hij vraagt om nieuwe foto’s, zodat hij de zomer door kan in de Woudenberger/Scherpenzeelse Krant

FOTO 7-daagse
Zondag gaan we van start met de foto-7daagse. Iedere avond krijg je een opdracht, die je de dag erna moet uitvoeren. De hiervan gemaakte foto moet je dezelfde dag uploaden! Uploaden moet via de Flits website. Inloggen en via Galerij – opdrachten – 7 daagse.
Yvonne en Leny sturen hierover een mail aan iedereen.

Seizoen-wedstrijd van(uit) de lucht
Dit jaar moesten we op een andere manier jureren. We hebben de foto’s thuis gestuurd gekregen en konden het daar rustig bekijken en nog eens terug kijken, tot je de juiste punten had toegekend, die via een digitaal formulier aan Frits moesten worden toe-gestuurd. De punten lagen niet heel ver uit elkaar. De laagste ruim een 6, de nummer één een 8.
Desgevraagd vindt men over het algemeen de nieuwe maner van jurering thuis wel prettig. In de Camp blijkt dat er toch wel grote verschillen zijn bij de afdrukken en de schermweergave. Hoewel dat voor sommige foto’s ook andersom isDe foto’s worden in willekeurige volgorde naar voren gehaald en worden min of meer besproken. ”De stappenteller van Hessel loopt bijna warm”. De vraag is: Voldoen ze aan de opdracht, mooie foto, techniek, spectaculair?
Ondanks dat het meerdere keren op de clubavond is gezegd en in verslagen heeft gestaan, zijn er toch nog mensen die het thema niet goed hadden begrepen. Jammer. Bij enkele foto’s, waaronder de winnaar, was men het niet met elkaar eens of aan het thema was voldaan. De toegekende punten geven de uitslag.

En dan de winnaars:


1. Wim Markhorst
2. Ab van de Pol
3. Martijna Kuipers

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!!

De overige resultaten heeft Frits aan iedereen toegestuurd.

Frits en Hessel bedankt voor jullie inzet. Het was weer een waardevolle avond.

LET OP, DE VOLGENDE CLUBAVOND IS OVER 3 WEKEN, DONDERDAG 6 JUNI.