3200252-pure energie300Verslag Campavond Flits 05-05-2022

Aanwezig 23 leden

Frits heet ons welkom.

Mededelingen:

Ellie vraagt of zij exemplaren van “in beeld” kan krijgen voor anderen. Als je hem toch weggooit, dan deze graag voor haar meenemen.

De foto’s van insecten (macro) kunnen jullie uiterlijk 10 mei inleveren. Sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anja komt de sfeer proeven en zal 2x meedraaien.

Seizoenwedstrijd.

EN DE WINNAAR IS: AB

 

 

 

Verslagje van de wedstrijdavond

Frits legt uit hoe de jurering werkt.

We worden allemaal naar het restaurant gestuurd, waarna de foto’s in de zaal worden geplaatst en worden voorzien van een nummer. In groepjes van 11 mensen mag er daarna worden gejureerd.

Frits doet de avond dan op zijn manier. Soms uitdagend, soms plagend maar heel vakkundig geeft hij commentaar bij alle foto’s die in willekeurige volgorde worden getoond.

Altijd weer de vraag “voldoet hij aan het onderwerp”

Het is jammer dat er slechts 14 foto’s zijn ingeleverd. Eigenlijk een dieptepunt in de clubgeschiedenis.

De vraag is dan ook, waarom zo weinig deelnemers aan een van de belangrijkste avonden van het jaar???

Leny had een wielrenner, met een suikerklontje tussen de tanden, Leo iemand op een mountainbike tegen een heuvel op, Afke spattende golven tegen een rots, Martijna had de knijpkat opnieuw uitgevonden, Klaas ging echt met pensioen, Karin zocht energie met een mars, Henk T zag de zon door een boom schijnen, Tonnie had de spaarpot leeg door de hoge energierekening, Marijke liet fruit vallen in een glazen accubak met water, Jan H legde een springende jongedame vast op het strand en Jo bracht beweging in de windmolens bij avondlicht.

Toen bleven er nog 3 over.

Corrie werd 3e met de witte motor (glazen kan en 2 glazen gevuld met melk.

Suzan werd 2e, ook met windmolens, die ze prachtig in beeld gebracht. Ze bekende hiermee PS te hebben gebruikt.

Ab werd 1e met zijn creatie van avondlicht, zon en een gloeilamp in dat zonlicht. Qua punten was hij de absolute eerste prijs winnaar.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Uiteraard werden ze in de bloemetjes gezet en maakte Klaas de nodige ‘persfoto’s’.

Frits kreeg natuurlijk ook een applaus voor de fijne manier waarop hij de avond had geleid.

 Ik stuur het document van Frits met de puntentelling apart naar jullie toe.

OVER TWEE WEKEN KOMT HANS BRONGERS ONS VAN ALLES VERTELLEN OVER FOTOGRAFEREN IN HET GOUDEN UURTJE. WE BESPREKEN DAN OOK DE MACRO FOTO’S MET INSECTEN EN EEN MIEN-TIEN

Het was weer een gezellige clubavond.

Tot Flits

Jan