50mmToen ik m'n banaan op had en m'n fiets bij de Camp op slot had gezet vertrokken we met 4 auto's naar Utrecht met de lens van de camera op 50 geparkeerd.

Alles was goed uitgestippeld door Marianne ( inmiddels een bekende WOUDENBERGER ) die samen met haar man Jan de binnenstad had verkend, maar dat de parkeergarage vol was, ja wat kan ik daar nou aan doen. Daar waren ook al Flitsers op de stoep gesignaleerd en die moesten nog effe wachten totdat de parkeermeters waren 'gevuld' welk een aardige klus bleek.

Yes, we zijn compleet en Jan wees de weg. De Dom is een leuke plek om te beginnen met fotograferen. Met 50mm vaste lens is het knap lastig om elkaar niet in beeld te zetten en daarom hoorde je de ene na de andere Flitser "ga effe aan de kant" of "ik zie een glimmende pan".

De grachten waaronder een hele oude of een kromme nieuwe waren decor voor mooie plaatjes. Dan een nauw straatje met veel fietsen en een bakfiets met bloemetjes om vast te leggen, tientallen foto's werden geschoten.

Het begon te miezeren en een lekker knus drinktentje werd aangedaan en de ober serveerde dubbele kroketten op bruine boterhammen en iedereen had lekkers. Geld op tafel en............................. sommigen waaronder ikke vertrokken naar de auto.

Het was leerzaam en gezellig! Ik heb me een mooie foto`s!