Het was weer mooi en het weer was ook mooi. Een mooie plaats op de braderie en vooral de jeugd die inschreef op de quiz van muziekonderdelen. De discussie onderling in het publiek ging over een biertender of een trompet maar dat kwam vast omdat het erg gezellig was.

De foto’s waren voor de één gemakkelijk en voor de ander zeer moeilijk en dat maakt het voor de uitdragers van Flits weer leuk om zich er mee te bemoeien. Dat rooie streepje dat hoorde toch niet bij de piano en een viool heeft toch geen 4 snaren?

Marianne nam even de tijd om de braderie over te lopen en kwam terug met een uniek horloge van een paar euro maar deze prijs had ze verdiend want net als Klaas stond zij de hele dag achter de kraam. Op de enquête hadden heel veel Flitsers ingevuld dat zij een uurtje zouden komen maar de zon schijnt en weg zijn de Flitsers.

Toch praten we over een geslaagde dag want ondanks de felle zon die het beeldscherm overbelichtte en er dus geen goed beeld was van het tedere gevoel had Flits een goede belangstelling.

De fotopresentatie verzorgd door Margreet had veel bekijks en met enige inspanning was aan het eind van de dag geen kaart meer te bekennen met ons oude logo. UITVERKOCHT!.

15:30 en naar huis……..stop…….een lekke band en na het lezen van het instructieboekje hadden Bob en ondergetekende met ondersteuning van Marianne in no-time het reserve wiel geplaatst en gingen we ook van de zon genieten.

Marianne….bedankt voor het pilsje.