15 april, een heerlijke zondag en dan het water op in de Biesbosch.

5 Leden van de fotokring gingen samen op pad met 2 introducés, de vriendin van Mark en de man van Marianne.

Om half acht eerst een kop koffie bij Marianne en toen in 2 auto’s naar Drimmelen. Na een minuutje of 12 waren we aan de beurt en…….Het was het verkeerde botenverhuurbedrijf en dus nog 29 meter verder rijden en……yes hier zijn we goed. Ad had gelukkig e.e.a. besproken want ondanks dat er gezegd werd dat het niet nodig was waren alle boten op.

PRRRRRRRR….. daar vertrokken we en met het zicht op de Amer energiecentrale werd er de gang ingezet naar de eerste ingang rechtsom.

Klik, wat zeg ik, de vriendin van Mark had er al 31 op staan , nee niet van thuis maar van alles wat er te zien was.

Het was warm, lekker warm en af en toe werd er door de schippers effe gedraaid aan de stuurknuppel en werd de zoom gebruikt om de eendjes, de reiger en hier en daar een gans en ja natuurlijk het mooie landschap vastgelegd.

Het flesje water werd aan de mond gezet en de bammetjes verdwenen ook onder het fotograferen door. Heerlijk, dat we maar met z`n zevenen waren is dus spijtig voor de rest want het was me toch lekker buiten.

Van 9:40 tot 13 honderd uur werd er alcoholvrij gevaren maar eenmaal aan de wal gingen we los. Heerlijk nogmaals want de temperatuur is geweldig.

Ad had gelukkig alles onder controle en mag vaker een SOP voor ons regelen.

En toen snel op de comp en kijken hoe ‘goed’ we zijn.

Mijn foto’s (Klaas ), 28 stuks zijn niet allemaal scherp, maar een 10 tal worden opgeslagen voor de krant, onze site en het welbekende fotoboek. Ook een plaatje naar Margreet.