20 mei……….het regent, je weet niet wat je hebt gemist, regen, onweer KNAL / FLITS en weer een foto want in De Camp werd naar aanleiding van de foto van Annette opgemerkt : “ hoe krijg je die regen in beeld?”, welnu had je er maar bij moeten zijn want dit verhaal gaat over de volgende ‘helden’: Bob, Dirk-Jan, Ad, Jan N, Betting en Klaas.

Met plu en statief werd de tuin betreden…….de buien drijven over en de zon prikt door. Ad had al snel tussen de struiken mooie onderwerpen te pakken en terwijl Bob een ander paadje inslaat zet Betting zijn statief klaar bij een prachtige partij rododendrons.

De ene Flitser neemt een beeld scherp in beeld terwijl een ander juist focust op het kasteel. Klaas schuifelt zoals gewoonlijk verlegen achteraan en dan……..FLITS, knetter plens en snel schuilen onder de entree van het kasteel onder de bogen en oeiiiiiii wat een noodweer.

Klaas staat weer onder de plu foto’s van de druppels met als achtergrond onze Flitsers te schieten. Oke, dan nu even op een rijtje voor plaatje 56 en ja, die is ook geslaagd en ik had het gevoel dat ook zij terug fotografeerden.

Het kasteel deed het goed als achtergrond met prachtige luchten en met hele mooi bloemen en lantaarns. (Het waren maar een paar buitjes en Dirk-Jan gaf dan even uitleg)

Dit ‘mannen’clubje is toch effe ruim 2 uur bezig geweest om de magnolia en rododendrons vast te leggen en terug kijkend………echt wel mooi !