Zaterdag 29 april, het regent en ANNETTE staat voor het gemeentehuis te Woudenberg om met haar kinderen de aubade op te luisteren. HENK speelt de vingers blauw in de openlucht en ook hij werd met de muziek helemaal nat. Klaas stond hoog en droog in de bouwkraan aan de overkant en nam……….foto’s.

2 opdrachten stonden deze dag op het programma waarvan de eerste op het laatste moment nl.: fotografeer de aubade, het Fidelio muziekkorps met de stoet kinderen en verder op het sportpark de kleedjesmarkt, de spelletjes en de toernooien. 400 foto’s met 2 pauzes en hele natte plaatjes waaronder die van Klaas in actie door Annette geschoten.

De 2e opdracht, eigenlijk de 1e, mocht gemaakt worden van de 3 dorpen oldtimertocht. Henk, Margreet, Jan en de 2 ochtendFlitsers stonden langs de route en hopelijk nog enkelen van onze fotokring want na het zien van de cd’s van de fotografen is het een lust voor het oog om tot de conclusie te komen dat ieder op z’n eigen manier foto’s maakt en zo een serie van diverse standplaatsen en standpunten tot uiting komt.

De één heeft last van ‘beweging’, de ander van de zon en later weer die regen bij de barbecue. Na het zien van een paar series staat de hele Koninginnedag op de foto en mag Flits weer trots zijn op haar leden.

De organisatie van de Woudenbergse Winterloop geeft eenieder die op de dag in januari gefotografeerd heeft een groot compliment en nodigt ons uit voor de volgende reportage.

Flitsers, bedankt voor jullie medewerking en de centen ‘stromen’ binnen.