Flits te gast site11 Leden van Fotokring Flits zijn te gast bij Camera Club Wageningen. Omdat het onderkomen van de Camera Club wordt verbouwd heeft Flits op dinsdag een fotopresentatie van eigen werk bij de plaatselijke harmonie.

Marianne krijgt het openingswoord toebedeeld en vertelt e.e.a. over het ontstaan en voortgang van onze Fotokring. Ik zal niet alle fotografen gaan benoemen maar een paar licht ik uit. Yvonne Poot laat werk zien welk onder mentoraat van Gijs van Gent van de fotobond is gemaakt. Marianne heeft een mooi verhaal hoe zij graag in zwart wit ‘werkt’, Dick presenteer veel foto`s op de beamer van ta-ta-taaaaa GLAS en Klaas becommentarieert de niet eerder vertoonde tulpen op de ezel. Puck en Leny en……..

Een prima presentatie waar de Flitsleden trots op zijn met de veelal mannen hobbyfotografen uit Wageningen die onder de indruk waren. Klasse!

De avond werd om half elf afgesloten met het vogelgeluiden filmpje van Margreet van de 4 seizoenen. Wat een vakwerk en lekker divers wat Flits ten tonele bracht!

De voorzitter van de Camera Club bedankte de zeer enthousiaste leden van Flits met een prachtexemplaar van een internationale fotowedstrijd waar zij medeorganisator van zijn. Tevens gingen zij in op het verzoek van Flits voor een tegenbezoek in het najaar. Het boekje heet ‘7th Holland International Image Circuit 2010’. Een catalogus van ingezonden foto`s.